Over Loodvrij

We streven er naar om alles zo helder en simpel mogelijk te houden.
Met name websites en webapplicaties kunnen complex worden. De kortste weg is dan de beste.
Onze stijl van werken is een reactie op de alsmaar groeiende informatiestroom die de wereld overspoelt.
Compacte informatie en navigatie zijn nu meer relevant dan ooit.
Kortom: less is more.

Loodvrij adviseert

De  ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie gaan razendsnel. Wij besteden veel tijd aan het op de hoogte blijven en hebben een sterke intuïtie voor de trends van het web.
Met onze jarenlange ervaring doorzien we snel eventuele valkuilen. Zowel voor bestaande als nieuwe projecten zijn we een goede sparringspartner om tot oplossingen te komen.
Het resultaat is een helder advies waarmee u snel aan de slag kunt.
Soms is een oplossing zo simpel en snel dat hij over het hoofd is gezien. Soms moet er wat langer gepuzzeld worden. Altijd zoeken we de beste oplossing voor het voorgelegde probleem. Ook als de oplossing voor het ingebrachte probleem betekent dat de aanschaf van een bestaand product het beste is, kunnen we daar een advies over uitbrengen.

Loodvrij ontwerpt

We geven vorm aan informatie, ontwerpen informatiestructuren en stellen redactionele indelingen voor websites op. We maken visuele ontwerpen, zowel voor beeldscherm, als drukwerk. De inhoud is hierbij altijd de leidraad. Het uitgangspunt voor elk ontwerp is de functie.

Loodvrij produceert

We maken een website met CMS van opzet tot publicatie. Kant en klaar om gevuld te worden met informatie. Een site met een bestaand open source CMS, maar ook helemaal op maat gemaakte systemen.
Ook met de ‘oude media’  zijn we nog graag bezig.
We leveren kant en klaar druk- of printbare bestanden. Het drukken of printen doen we niet zelf, maar we kunnen het contact met de drukker overnemen en het drukproces  begeleiden.