Diensten

Consulting

Kan mijn bestaande database gekoppeld worden aan mijn webwinkel en zo ja hoe kan dat het best gebeuren? Kiezen voor een complex cms geeft heel veel mogelijkheden, maar heb ik wel de mensen die daar mee om kunnen gaan? Hoe zorg ik er voor dat de juiste mensen naar mijn site komen?
Is het beter een bestaand pakket te implementeren of toch maar maatwerk-software laten ontwikkelen?

Voor of tijdens een project zijn er veel vragen te beantwoorden en keuzes die gemaakt moeten worden. Wij kunnen dit proces voor u coördineren. Door in een vroeg stadium de zere plekken te inventariseren, mensen en software goed op elkaar af te stemmen, zal uw project efficiënter verlopen.

Maar misschien heeft u meer behoefte aan feedback of evaluatie van bestaande projecten. Of aan onze expertise bij het formuleren van Internet-strategieën.

Custom-applicaties

Ingewikkelde informatie, complexe data organiseren, daar smullen we van. We hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van applicaties met geavanceerde zoekfuncties, webwinkels, plansystemen, koppelingen aan bestaande data-systemen etc…

Open source systemen

We werken niet met een enkel cms maar kijken per geval wat de beste oplossing is. Naast ons eigen cms maken we gebruik van WordPress, Joomla en Drupal.

Apps

Met behulp van Phonegap, jquery mobile, sencha en ext.js maken we apps voor iphone, ipad en android in een kort tijdsbestek.

Social Media-applicaties

Social media zijn leuk en als ze goed ingezet worden, levert dat veel meer op dan een site alleen zou kunnen. Maar er moet strategisch mee worden omgegaan.
Wij kunnen u helpen een juiste aanpak te formuleren en kunnen deze vervolgens vertalen in een sociale site of applicatie.

Informatie ontwerp

Een visueel ontwerp is meer dan een mooi plaatje. Vooral wanneer het om een uitgebreide site gaat met veel informatie, is een logische indeling en een gebruikersvriendelijke besturing minstens zo belangrijk. Redactionele vorm hoort bij ons bij het visuele ontwerp.  Wij kunnen u helpen met het simpel en helder maken van complexe informatie. Ieder Loodvrij-ontwerp is bedacht vanuit inhoud en functionaliteit. Of dat nu gaat om een papieren flyer of een site.