WoordzApp

Ben je dyslectisch of gewoon een slechte of trage lezer?

Probeer dan onze leestrainer WoordzApp (android).

Je kunt ‘m downloaden van Google Play

categorie(ën): bloglinkRSS • reageren en ‘trackbacks’ zijn gesloten.

3 reacties

 1. op 18 september 2013 at 15:57 link

  Hallo ik heb deze site door gekregen van de juf van mijn zoon om thuis mee te oefenen omdat hij dyslexies is. Maar nu kunnen we er niks mee beginnen. Kunt u mij ook vertellen hoe ik woordzApp kan installeren op mijn tablet.
  Graag hoor ik van U.
  Met vriendelijke groeten Fenna Miske

  • Heleen
   op 18 september 2013 at 17:25 link

   Hoi Fenna,
   De WoordzApp is gratis te downloaden vanaf de Google Play Store op dit adres: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.loodvrij.flitser
   De app is gemaakt voor en getest op Android telefoons, nog niet op Android-tablets. Het zou dus kunnen dat de weergave op een tablet niet helemaal correct is. Als er verder dingen niet goed lopen horen wij dat graag.

 2. op 21 januari 2014 at 12:50 link

  WoordzApp heb ik gedownload op mijn telefoon. Hoe kan ik de lijsten ‘vullen’?